Prednosti e-mail marketinga

 

Last updated 1.8.2016

Se kdaj vprašate od kje prihajajo promocijska sporočila v vaš email predal? Gre za email marketing.
To je oblika direktnega marketinga, ki za medij komuniciranja uporablja elektronsko pošto. Vključuje predvsem pošiljanje elektronske pošte z namenom negovanja odnosov in lojalnosti med podjetjem in njegovimi strankami. Podjetje si s tem tudi zagotavlja večje možnosti, za ponoven nakup. Lahko je pa namen tudi pridobivanje novih strank. Ustvari se torej kontinuiran odnos. Olajšano je posredovanje in komunikacija promocijskih sporočil novega proizvoda, storitve ali dogodka.
Email marketing torej nudi kar nekaj prednosti podjetjem, ki se zanj odločijo. Poleg že omenjenega vzdrževanja odnosa s svojimi strankami, prednosti takšnega marketinga najdemo predvsem v njegovi stroškovni učinkovitosti. Je namreč najdonosnejši marketing glede na naložbo in za mnoge zato nepogrešljiv. Omogoča izredno natančno določanje ciljnih skupin in specifično naslavljanje posameznih prejemnikov. Tako lahko doseže izredno veliko število naročnikov, ki so se sami prijavili na prejemanje, kar pomeni, da jih bodo posredovane vsebine zanimale. To še dodatno povečuje prodajni uspeh. Uspešen pa je predvsem zato, ker večina uporabnikov interneta dnevno pregleduje prejeto elektronsko pošto.
SqualoMail nudi svojim potencialnim strankam, ki bi želele oglaševati svoje spletne strani z email marketingom 30-dnevni brezplačni preizkus. Njihovi strokovnjaki, vas naučijo uporabljati vsa marketinška orodja, ki so ključnega pomena za tovrsten marketing.

Individualno pomoč vam ponudijo prek emaila ali telefona, kot tudi prek organiziranih tečajev, kjer vas naučijo vse, kar je potrebno za izvedbo uspešnih kampanj. Zagotavljajo vam visoko dostavljivost sporočil brez izgube zaupanja v vašo domeno. Poleg tega vam tudi nudijo možnost spremljanja rezultatov kampanj, tako agregirane statistike kot tudi statistike za vsakega prejemnika posebej. Na voljo imajo več kot 50 prilagodljivih oblikovnih predlog za vaša oglasna sporočila, lahko pa njihovi partnerji za vas naredijo nekaj čisto posebnega. SqualoMail email marketing lahko povežete tudi s svojo spletno stranjo, trgovino in družbenimi omrežji.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *